Dokters aan Zee

De Corona pandemie heeft het leven van iedereen in grote mate veranderd. Ook de manier waarop huisartsen werken moet mee evolueren. Vrije consultaties zijn voorlopig niet toegestaan en huisbezoeken zijn enkel nog mogelijk bij mensen die zich door ziekte of handicap onmogelijk kunnen verplaatsen. Enkel consultaties na afspraak zijn nog mogelijk. Om deze veranderingen zo goed mogelijk op te vangen en om onze patiënten de best mogelijke zorg te kunnen blijven bieden, zijn zeven huisartsen van de regio een samenwerking aangegaan.

Uw eigen vertrouwde huisarts blijft consultaties doen in zijn eigen praktijk en blijft voor U bereikbaar via het door U gekende telefoonnummer. “ In deze beginfase kunt u ook zelf bij sommige van de dokters een afspraak maken via de website www.doktersaanzee.be. Indien hij echter met verlof is, niet bereikbaar is of een volzette agenda heeft, kunt U op deze manier makkelijk terecht bij één van zijn collega’s.

In principe kunnen enkel patiënten die ingeschreven zijn bij één van ons, ook effectief bij ons terecht en is het niet onze bedoeling om onze patiëntengroep nog meer uit te breiden. Als één van de aangesloten artsen echter met een nieuwe patiënt een vertrouwensrelatie arts – patiënt heeft opgebouwd, dan zal betrokken persoon ook door de anderen aanvaard worden.